Продължете към съдържанието
Начало » Общи условия за партньорство

Общи условия за партньорство

Настоящите Общи условия за партньорство (“Условия”) уреждат взаимоотношенията между НИКО Технологии ООД (“Доставчик”) и неговите партньори (“Партньор”), които желаят да дистрибутират и продават комплекти метални конструкции, предоставени от Доставчика. Съгласявайки се с тези Условия, Партньорът потвърждава, че е прочел, разбрал и приел всички условия и правила, посочени по-долу.

1. Предмет на сътрудничеството

1.1. Доставчикът предоставя на Партньора право да продава и разпространява своите комплекти метални конструкции при условията, описани в този документ.

1.2. Партньорът се съгласява да продава продуктите на Доставчика в съответствие с инструкциите и стандартите за качество, определени от Доставчика.

2. Задължения на Партньора

2.1. Партньорът се задължава да поддържа добросъвестни търговски практики, като рекламира и продава продуктите на Доставчика по начин, който отговаря на техните високи стандарти за качество.

2.2. Партньорът ще се ангажира с активна маркетингова подкрепа и промоция на продуктите на Доставчика в своите търговски канали.

2.3. Партньорът ще предоставя на Доставчика редовна информация относно продажбите, включително отчет за продадените количества и състояние на наличностите.

2.4. Партньорът няма право да прави изменения или модификации на продуктите на Доставчика без предварително писмено съгласие от страна на Доставчика.

3. Задължения на Доставчика

3.1. Доставчикът се задължава да осигури продукти с високо качество и в съответствие със спецификациите, посочени в приложените документи.

3.2. Доставчикът ще предостави на Партньора всички необходими маркетингови материали, техническа документация и обучение за продуктите.

3.3. Доставчикът ще осигури навременна доставка на поръчаните продукти съгласно уговорените срокове.

3.4. Доставчикът ще подкрепя Партньора с техническа помощ и консултации при необходимост.

4. Ценообразуване и плащания

4.1. Цените на продуктите ще бъдат определяни от Доставчика и могат да бъдат променяни с предизвестие към Партньора.

4.2. Партньорът се задължава да извършва плащанията за поръчаните продукти в съответствие с условията, уговорени в отделните поръчки или договори.

4.3. В случай на забавяне на плащания, Доставчикът си запазва правото да спре доставките до получаване на дължимите суми.

5. Срок на действие и прекратяване

5.1. Настоящото партньорство влиза в сила от датата на подписването и остава валидно, докато не бъде прекратено от едната или другата страна.

5.2. Всяка страна може да прекрати партньорството с 30-дневно писмено предизвестие.

5.3. Доставчикът си запазва правото да прекрати партньорството незабавно, ако Партньорът наруши някое от условията, посочени в този документ.

6. Ограничения на отговорността

6.1. Доставчикът не носи отговорност за преки или косвени загуби, причинени от неправилна употреба или продажба на продуктите, предоставени на Партньора.

6.2. Доставчикът не носи отговорност за забавяния или неуспехи при изпълнение на задълженията си поради обстоятелства извън неговия контрол (форсмажорни обстоятелства).

7. Конфиденциалност

7.1. Партньорът се съгласява да пази в тайна всички конфиденциални данни, предоставени му от Доставчика, и да не ги разкрива на трети страни без предварително писмено съгласие на Доставчика.

8. Уреждане на спорове

8.1. Всички спорове, възникнали във връзка с тези Условия, ще се решават чрез преговори между страните.

8.2. Ако спорът не може да бъде разрешен по взаимно съгласие, той ще бъде отнесен за решаване пред компетентния съд в съответствие с приложимото законодателство.

9. Заключителни разпоредби

9.1. Тези Условия могат да бъдат изменяни или допълвани само с писмено съгласие на двете страни.

9.2. Тези Условия представляват цялостното споразумение между страните и заменят всички предишни уговорки или договорки.

9.3. В случай, че някоя от клаузите в тези Условия бъде призната за невалидна или неприложима, останалите клаузи ще останат в сила.

Настоящите Общи условия за партньорство влизат в сила от датата на подписването им от двете страни. С подписването на тези Условия, Партньорът потвърждава, че е запознат и съгласен с всички клаузи, посочени в тях.